Založ si blog

Televízny Stalin – degeneranti si opäť užili

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené len pre pobavenie a potešenie BoPKoTov, Motrokov, Vyvoleného hamburgera  a ostatných.

 

Odvtedy, ako som zdegeneroval, prestal som používať slušný a diplomatický jazyk, a pozerám v televízii len programy pre degenerovaných. Chvála bohu je ich dosť a skoro na všetkých kanáloch. Naposledy, 18.7.2016 o ~20.50 h., som videl na STV2 krásny dokument o Stalinovi (videl som len posledných 10-15 minút). Myslím si, že každý degenerovaný, či už výsledkom poškodenia mozgových génov alebo prevratu v roku 1989, musel oceniť degeneračnú kvalitu dokumentu. Stalin bol vykreslený jednoducho – ako netvor.

 

Televízny dokument, ako všetky dokumenty pre degenerovaných, bol vytvorený na objednávku Koalície zločincov (to sú tí, ktorí si zamenili medzinárodné právo za zločinecké právo, a len v posledných rokoch – rozbili Juhosláviu, Líbyu, Afganistan, Irak…, vyrobili terorizmus a imigrantov, a teraz sa chystajú vrhnúť do Ruska a zničiť ho aj s obyvateľmi za každú cenu, a tým konečne navždy zničiť Východoeurópsku civilizáciu).

 

Cieľom dokumentu, ako všetkých dokumentov pre degenerovaných, bolo aj potešiť degenerantov, že ich názor na Stalina (alebo na iné) je správny a ešte viac nenávidieť Stalina a tým aj komunistov a socializmus. Cieľom dokumentu bolo taktiež vychovať ďalších kvalitných morálnych degenerantov. Lebo si myslím, že Koalícia zločincov usúdila, že na riešenie ich problému, súčasný počet morálnych degenerantov môže byť nedostatočný.

 

Ja nechcem písať fakty o Stalinovi pre degenerantov, viem, že je to zbytočné.

Ale, ak by mali nedegeneranti záujem, niektoré fakty sú na: http://www.chelemendik.sk/ZSSR_za_Stalina_iba_fakty__280008929.html

 

Pre Koalíciu zločincov, ako tvrdého jadra Vyvoleného hamburgera, problém – Stalin je jednoduchý: Koalícii zločincov sa už viac ako 200 rokov nedarí dlhodobo podrobiť Východoeurópanov – hlavne Rusko, privlastniť si jeho územie a suroviny, zdecimovať obyvateľstvo – vzdelanostne, kultúrne a počtom, vytvoriť z nich bezprizorných Motrokov, a tým odstrániť navždy konkurenciu z Východu (podobne, ako to dokázali v Afrike a donedávna v Latinskej Amerike alebo v niektorých krajinách Ázie).

 

Najbližšie k tomuto úspechu Koalícia zločincov mala v rokoch 1941-1943, keď pod rúškom Hitlera vtrhla do Ruska-Sovietskeho zväzu. Ale bohužiaľ, všetku slávu z víťazstva a zničenia konkurencie na Východe, na čo už mali vypracované podrobné plány (pozri nižšie), im prekazil súdruh Josif Vissarionovič Stalin, a to mu nikdy Koalícia zločincov neodpustí – ani po smrti. Keď ho nemohli poraziť vojensky, tak chcú zažiť aspoň zopár antistalinských orgazmov pri sledovaní televíznych dokumentov o Stalinovi, ktoré si samy dali vyrobiť na objednávku.

 

Časť plánov Koalície zločincov z vystúpenia Adolfa Hitlera pred nastúpenou nemeckou generalitou pred útokom na Poľsko 22.8.1939:

 

„Dal som svojim oddielom smrti povel, aby bez milosti a súcitu vykynožili mužov, ženy a deti slovanskej rasy. Len tak môžeme získať životný priestor, ktorý potrebujeme“ Podľa Hitlerovho „Generalplan Ost“ a Himlerových plánov sa malo 75% slovanského obyvateľstva odsunúť na Sibír a zvyšok germanizovať. V Hitlerovom pláne „Generalsiedlungsplanom“ z 29.10.1942 bola vypracovaná genocída Slovanov strednej a východnej Európy v horizonte 20 až 30 rokov, ktorá mala nadväzovať na vykynoženie európskych Židov. Hitlerov plánovač Hans Ehlich na konferencii Ríšskeho študentského vedenia v Salzburgu 11.-12. decembra 1942 prehlásil, že 70 miliónov príslušníkov menejcennej rasy musí zmiznúť z Európy (Z knihy: Hlôška a kol. Zamlčovaná pravda o Tisovi a Slovenskom štáte, Eko-konzult 2007). Pozri aj materiály Poliaka Cseslawa Madajczyka.

 

V rokoch ~1939-1945 Slovensko bolo oficiálne súčasťou Hitlerovej Koalície zločincov a zúčastnilo sa IV. Križiackeho ťaženia na Východ. Ako je všeobecne známe pre nedegenerantov, keby v rokoch 1941-1945 Križiacke ťaženie na Východ uspelo, tak občania Slovenska (tí, ktorí by ostali) by boli vyvezení za Ural na Sibír, kde by v pracovných táboroch, ako odmenu za spoluprácu, robili dozorcov nad niekoľko desiatkami miliónov Slovanov, ktorí by tvorili zásobáreň moderných otrokov pre Veľkonemeckú ríšu,  a ktorí by boli živení „vodkou a tabakom“, ako sa vychvaľovali niektorí predstavitelia vtedajšej Koalície zločincov.

 

Stalin má veľkú zásluhu, že sa tak nestalo. Je úplne jasné, že toto hnevá tiež našich degenerantov, ktorí sa snažia okydať Stalina, Putina a Rusko… (dokonca aj športovcov) akýmkoľvek spôsobom. Je úplne jasné, že vysoký počet degenerantov má zabezpečiť, aby Slovensko, ako súčasť súčasnej Koalície zločincov sa opäť zúčastnilo ďalšieho Križiackeho ťaženia na Východ, ktoré, ak bude úspešné, tak v najlepšom prípade nám zabezpečí dobrodružný život niekde za Uralom s vodkou a tabakom.

 

Musím končiť, lebo sa mi zdá, že v TV ide ďalší dokument pre degenerantov.

 

Karol Ondriaš

160723

Zoznam podnikov vybudovaných na Slovensku počas komunistického zázraku 1948-1989 (aktualizácia 08. 01. 2024)

08.01.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov. Je až neuveriteľné, čo všetko dokázali komunisti vybudovať počas 40 rokov komunistického zázraku 1948-1989 Zoznam podnikov pridávam preto, lebo Segregovaný [...]

OSN: Počet zabitých Palestínčanov Izraelom a počet zabitých Izraelčanov Palestínčanmi v rokoch 2008-2020

19.10.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto článku je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a všetkých, ktorých sa to týka. V rámci totality slobody slova, Segregovaný Vyvolený Hamburger absolútne zakázal uvádzať dôležité štatistické údaje o Izraelsko-Palestínskom [...]

Z odkazu SNP: Komunistická cenzúra, kapitalistické poradenstvo a ľudia ako korisť

28.08.2023

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Posledných 30 rokov som počul v médiách mnohokrát tvrdenie, že komunisti počas socializmu zaviedli tvrdú propagandu a cenzúru. My 70+ roční vieme, že to bolo [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.